Otsikosta voisi päätellä että nyt mie oon hurahtanu tekemään jotain haastetta tänne, mutta ehei, musta ne on tylsiä (ainaki suurin osa) niin niitä ei paljos täällä näy. Mulla on ylihuomenna eka työhaastattelu moneen vuoteen! Juuri äsken sain päätettyä mitä laitan päälle sinne. Mustat legginssit, musta paita ja päälle sellanen harmaa liehuva paita, missä on jotain printtiä. Haen töitä asiakaspalvelusta niin en koe että sinne tarvitsisi laittaa "ykkösiä". Eli siis mustia suoria housuja ja valkoista paitaa yms mitä se nyt pitää sisällään. Olis aika kiva saada se paikka, koska se olisi tuttua hommaa niin ei näin 2 vuoden kotona olon jälkeen olisi ihan kuutamolla. Toisaalta taas työ tulisi olemaan ajaltaan vaihtelevaa, eli ei 8-16, niinkuin olin haaveillut tässä "lomaillessani".

Mulla on alkanut myös pieni painonpudotus. Sen uhallakin sen täällä julkaisen että innostus lopahtaa, mutta toisaalta saattaa tällä olla sitten toisenlainenkin vaikutus. En tiedä. Vielä ei ole kertoa tuloksia, mutta jospa niitä tulisi.

Innostus lähti siitä kun kävin kaupoilla sovittelemassa vaatteita juurikin tuohon työhaastatteluun, niin kamalasti oli kivoja vaatteita, joita ei viitti edes sovittaa kun tietää että ne ei sovi mun vartalolle tällä hetkellä. Mie haluan käyttää enemmän hameita, mekkoja, hyvin istuvia paitoja, nättejä housuja. Sellasia kaikkia. Olis ihanaa kun vois ottaa vaatekaapistaan mitä vaan ja näyttäisi hyvältä. Nyt se on se ainainen kiroilu ja vaatteiden heittely kun ottaa kaapista jotakin ja pitää saada läskit piiloon ja nyt näkyy persaus, no nyt mie näytän ihan rantapallolta no ei tääkään käy. Nyt tuntuu että on aina ne samat vaatteet päällä päivästä toiseen ja juhlista toisiin. Ei kiva.