Taas on tulossa sukat. En tiedä vielä yhtään annanko lahjaksi nämä vai tuleeko omaan käyttöön. Villasukkia tarvii täällä "uudessa" kodissa kun on aika vilpoisat lautalattiat. Ei siinä, kyllä mulle lautalattiat kelpaa ja sen takia pidän mielellään villasukkia. Mulla on oikeastaan 24/7 villasukat jalassa, koska tykkään myös nukkua villasukat jalassa. Mulla on omat sukat nukkumiseen. Niissä tosin jo on toisessa reikä kärjessä ja pottuvarvas mahtuu melkein siitä pihalle... Täytyy parsia vissiin sen verran että voi jatkaa niiden mukavaa käyttöä. Sukkien ohje on Ullasta.

Iltapalaksi teen tänään riisipuuroa. Ja kohtahan se on jo valmistakin. Olen tänää tehny vaaleita pipareita joulua varten ja sitten tein savesta koristepipareita. Tarkoitus on laittaa niitä joulukortteihin ja loput sitten koristeiksi. Itselle ja muille. Piti laittaa lappu niiden päälle, että ei saa syödä, kun näyttää niin erehdyttävästi oikeilta.

Sohvi potkii kovasti edelleen. Ja hyvä niin, saa sitte aina väliaikatietoja. Ensi maanantaina on neuvola ja sitten lähdetään ajelemaan etelään päin. Siis ei maanantaina vielä mutta siinä alkuviikosta.