Kohta lähden anopin kyydillä kaupungille pyörimään. Jos saisi vauhtia tuohon maha-asukkiin vaikka. :) Neuvolassa oli kaikki maanantaina hyvin, ja neuvolatäti meinasi että onjo merkkejä vähänä lähestyvästä, eli ei kai se ole sitten mahaan jäämässä. Välillä kyllä tuntuu että olen maailman ensimmäinen ihminen kelle jää vauva mahaan. Voisi jo syntyä...No, sitten se syntyy kun siltä tuntuu. Oon vaan kuullu niistä käynnistkseen menneistä semmosia juttuja että ite en tahtois. Siis se että ne poltot on kovempia ym ym. Mutta eipä se maailmanloppu ole vaikka tämä käynnistää jouduttaisiin. Itellä ei vaan ole yhtään sellainen tunne että olis synnytys lähestymässä. Toki niitä pieniä supistuksia on välillä, mutta ei oikeastaan muuta. No en kyllä tiedä kuuluuko siinä muita tuntemuksia ollakkaan. 

Tarkoitus olisi löytää se koukkuamiskoukku kaupungista, täällä Kempeleessä ei sellasia ole. Ainakaan tuossa Zeppeliinissä. En tiedä sitten olisko tuolla kylällä kun siellä on kangas-kauppa, missä on myös lankoja. Se on kyllä niin pieni liike että sinne en ihan mielellään mene uudestaan. Ei sieltä löydä mitään kun tavaraa on sitten kuitenkin sen verran että voisi vuokrata se liike 3 kertaa isomman tilan.

Kissa-suoja pitäisi kehittää pinnasänkyyn. Siellä on melkein joka yö nukuttu ja ei siinä muuta mutta karvoja tulee ja sitten jos ne ei kissat ymmärrä varoa vauvaa sitten kun hää siellä nukkuu. Ne kun tykkää nukkua kyljen/mahan päällä, niin eihän ne raukat tajua välttämättä että ei voi vauvan kyljen päällä nukkua. Käydään kangaskaupassa myöskin ja voisi katsoa sieltä samalla sitte fleeceä ym kestovaippailuun. Ja kuminauhaa ja tarranauhaa.  Voisi koittaa tehdä itse muutaman. Ja sitten vanhoja pyyhkeitä vaan repimään imuiksi... Vielä olen vähän pihalla kestojen käytöstä, mutta luotan siihen että käytännön kautta oppii.