Tuli ilmoittauduttua opiston yhdelle liikunta-kurssille. Tuleehan jotain jumppaa syksyyn. Kahdelle olisin ilmoittautunut, mutta kun se toinen oli täysi niin en viittiny sitten varallekaan jäädä. Sitten itämaista tiedustelin ja sinne pitää mennä paikan päälle ilmoittautumaan, ei käy puhelimessa. Toivottavasti pääsee sitten silloin kun on suunnitellut...

Oltiin eilen kummi-tytön ristiäisissä. Tuli nätti nimi, Hetta. En oo ennen kuullut, tai en ainakaan muista ihan hetkeen kuulleeni.

Moposta ei ole kuuluunut mitään vielä. Se on korjaamolla kun työkaveri ajoi sen nurin autollaan. Siihen joutuu odottamaan niitä kylkiä, peilin ja jarrukahvan sai heti varastosta, mutta ne kyljet onkin sitten vähän kiven takana. Jos niitä ei ole niin niitä ei sitten ole eikä tuu eikä saa enää. Nuo mopot kun on niitä "kiinalaisia" niin malli vaihtuu niissä joka vuosi ja varaosia on aika vähän. Löytyisi nyt edes jonkunväriset niin sitten vaikka maalauttaisi ne. On ne sen verran rumat nyt kun toinen on halki ja toinen on ihan "asfaltti-ihottumalla".

Työkaverilla oli tänään vähän flunssaa, toivottavasti ei tartuttanut meihin muihin sitä...Oli nimittäin aika kipeän näköinen.

Ensi viikonloppuna mennään ehkä lavalle, kun sisko tulee etelästä tänne lomailemaan. Mutta s eon varmaa että perjantaina TOTOa kattomaan. Ja Nylon Beatia siinä samalla. Meillä on koko työporukka siellä ja sitten niillä avecit ketkä tahto sellaiset ottaa... Tai siis avecit sai kyllä ihan ite maksaa lippunsa, mutta  kuitenkin... Vapaa maa, kai sinne saa kuka vaan mennä...