Mietin aluksi että en osta äitiysvaatteita ollenkaan, että pärjään omilla, mutta tuli sitten tänään ostettua äitiyshousut. Löytyi ihan H&Mltä sellaiset suht halvat (n. 30e) ja hyvännäköiset. Mustat ihan sen takia että niitä täytyy voida käyttää töissä. Sen takia oikeastaan ostinkin, koska mulla on pakko olla mukavat housut töissä, jossa kuitenkin ollaan aika iso osa päivästä ja seisomatyö vielä kaiken lisäksi. Siis ei saa kiristää.... Ensi viikolla tulee vielä kunon palautus loman jälkeen töihin kun on 6-päiväinen viikko heti.

 

Paidat mulla varmaan käy aika hyvin koko raskauden ajan. Ehkä talvelle jos on kylmä, joutuu ostamaan neuleen tai pari, mutta t-paidat mulla on muutenkin pitkän mallisia niin luulisi käyvän koko raskauden ajan.

Nyt on paha olo, kun tuli syötyä liikaa... Harvemmin enää käy tällaista vahinkoa kun on jo tottunut siihen, että vain pieniä annoksia, mutta pääsin intoutumaan kun paahtoleipä oli niin hyvää.. nyt siitä sitten ilta kärsitään. Niin ja juu, 2 kiloa on lähtenyt painosta. Saa nähdä mitä jatkossa käy, mutta nyt on tosiaan ainakin paino vaan tippunut. Johtuu just noista pienemmistä annoksista ja useammin syömisestä. Eli nyt syön niinkuin aina pitäisi syödä. Toivottavasti jää päälle... :)