Kävin tänään värjäyttämässä kulmat ja ripset. Ja kulmathan siinä nypittiin samalla. Saakeli ko sattu. Multa on ehkä kerran aikaisemmin nypitty kulmat ja sen takia se varmaan teki niin kipeää. Ite otan aina höylällä tai sitten sellasella hygieniatrimmerillä. Se takia kävin tän kärsimyksen kokemassa, kun mun kampaajaksi joskus valmistunut kaveri sanoi että kandee käydä ennen laitokselle menoa, että on sitte valokuvissa ees jotakin kohallaa. Hyvä neuvo mun mielestä. Ripset on mustat kun yö ilman ripsarin laittoa ja kulmat on siistit.

Tänään on ehkä vähän supistellut. Tai se on sellasta vihlontaa. Ei kamalan miellyttävän tuntusta. Ensi tiistaina on neuvola seuraavan kerran. Siitä onkin sitten vaan 2 päivää laskettuun aikaan. Täytyy sanoa sitten siellä, jos noi "supistukset" on kipeitä. Ja tuossa rinnan alla tuntuu välillä hassulta. Neuvolassa juteltiin siitä raskausmyrkytyksestä, mutta en nyt ottas sitä mitenkään vakavasti, koska ei ne oireet täsmänny niin hyvin. Kotona illalla ei jaksa pitää liivejä edes kun tuntuu että se kaarituki porautuu ihosta läpi. Ei nyt tunnu niin kivalta olla kyllä ilman liivejäkään, mutta parempi kuitenkin kun liivien kanssa.

Hitsi kun ei tuo vuodatuksen päivitys tuonut mun lemppari-fonttia tänne. Palatino Linotype on mun suosikki. Se on kaunis ja selkeä luettava...

Kissat on ollu ihn pöljiä. Juoksee ees takasin ja tekee pahoja. Tiputtelee tavaraa hyllyiltä ja kerjää extra-ruokia. Ei nyt makiaa mahan täydeltä, niinkun sanotaan. Ei joka päivä seitiä, maksaa, jauhelihaa...

Tänään pesin äitiyspakkauksen vaatteet, peitot yms. Kestovaipatkin kävi pesussa, kun ajattelin alkaa käyttämään ainakin päivisin niitä. Öisin jos käyttäs kertakäyttösiä niin ei tarvi yöllä pelata kestojen kanssa. Ne on vissiin aika helppoja itsekin tehdä, pitäs vaan lähteä käymään kangaskaupassa materiaalihankinnoissa. Koitan nyt noilla äp:n imsevimseillä alkuun ja oon huuto.netissä laittanut huudon muutamista kestoista. Katotaan miten lähtee käyntiin, että tuleeko jatkettua käyttöä.