Kuuma on. Justiinsa eilen juteltiin että on ollut hyvät kesäkelit. Minäkin, kuka inhoan kesää ja kärpäsiä niin oon nauttinut. Totesin että se taitaa johtua tästä kun on omakotitalo. Ovet voi olla ulos asti auki ja ulos pääsee helposti. Voi kävellä pihalla ilman kenkiä ja ei ole mitään väliä mitä on päällä kun menee ovesta ulos. Kuhan nyt jotain on, kun ei toi yksi aita oo niin korkea...

Nyt on aloitettu työnhaku. Yksi hakemus on laitettu. Aion olla aika kranttu töiden suhteen nyt kun työelämään palaan, eli en lähde mihinkään "mäkkärin kassalle", vaan aion hakeutua sellaiseen paikkaan, mikä miellyttää. Ja en nyt tarjota että mäkkärin kassat olisi jotenkin ala-arvoisempia kun muut, mutta sillä sanavalinnalla tarkoitan vain että en lähde ihan sellaiseen pelkkään myyntityöhön. Olen kuitenkin viimeksi toiminut osastopäällikkönä ja koulutustakin on muualle kuin ihan "vaan" myyntityöhön. Tällä hetkellä töitä ei ole kamalan helppo löytää, eli pitää varautua moneen "kiitos hakemuksestanne, mutta..."-vastaukseen. Jos vastauksia edes tulee. Mielestäni kaikille hakijoille pitäisi laittaa ainakin joku tieto, että onko tullut valituksi vai ei. En tykkää niistä työpaikoista, mitkä vaan feidautuu ja sitten ajattelee, että "no hakemuksen jättöpäivästä on kk, en vissiin tullut valituksi..".

Orapihjala-aita on leikattu. Siinä oli aika työ. Mutta ihan kivaa hommaa, kun vauhtiin pääsi. Ainoa miinus oli ne hemmetin kirvat, mitä oli sen seitsemänsataa hyppäämässä päälle kun heilautti saksia.

Pepillä on ensi viikolla neuvola, ihan kiva tietää, paljon jötkäle painaa, kun ainakin tuntuu painavan. Iso tyttö jo. Puoli vuotias (mikä lie tuon sanan oikeinkirjoitusasu <- tai tuon...) Soseita täytyy alkaa antamaan ihan tosissaan, koska nyt on joka yö pitänyt antaa maitoa että unet jatkuu. Illalla siis vaan kunnon satsi x-ruokaa. Pitäisi alkaa itse tekemään ruokia, niin saisi taas aimo-säästön aikaiseksi.

Mies on vanhemmillaan vinttiä tyhjentämässä/siivoamassa, ja minäkin sinne suuntaan jahka neiti herää päikkäreiltä. Kohta varmaan siis... Sieltä löytyy varmaan aarteita :)