Saikku jatkuu äitiyslomaan asti. Eli töihin sitten joskus ensi vuoden loppupuolella. Ellen päätä jäädä hoitovapaalle. Täytyy vähän sitten tutkailla sitä rahatilannetta ja notta minkä verran se valtio on valmis mua tukemaan siinä asiassa. Todennäköisesti aika pienesti, mutta täytyy katsoa tilanne sitten.

Näköjään ei tarvii paljoa tehdä kun on puhti pois koko loppupäivän. Kävin aamulla siellä neuvolassa ja sitten zeppeliinissä ruoka-ostoksilla, niin loppupäivä meni sohvalla maatessa. Sellaiset tunnin torkutkin tuli otettua. Tai se oli sellasta koiranunta.

Ei ollut neuvolassa se "oma" neuvolatäti. Oma on kivempi... :) Ei sillä että tässä sijaisessakaan mitään varsinaista vikaa olisi ollut, mutta onhan se kiva kun on yksi tuttu täti kuka tietää tasan tarkkaan mitä on juteltu yms.

Tänään viritin jouluvalot. Meillä on keittiössä pitkä verhotanko niin sinne viritin sellaisen ledi-valaistuksen. Voisi olkkariin melkein laittaa samanlaiset. Tulee ihan kivaa valoa niistä. Tosin olkkarissa on vielä pidempi verhotanko, siihen taitaa tarvita 2...