Huomenna mennään pulkkamäkeen kera kummitytön ja perheen. Siis molempien perheen, eli me ja he... Pullat on leivottu ja paistettu ja täytteet huomiseksi hommattu. Hernerokkaa on varattu reilusti ja pulkkakin taitaa olla tallessa. 

Illalla vielä saapuu etelän porukkaa lomailemaan kera yhden koiruuden. Kissoilla saattaa hetki kestää totutella taas moiseen mutta eiköhän ne totu. Näyttävät että kuka kaapin paikan määrää tässä talossa. 

Sukkia olen tehnyt, miehelle ensin kun vanhat oli jo niin reikäset. Kuvaa ei ole mutta ihan perus 7veikka-sukat tummanruskealla, joustinneuletta varressa, muuten sileää. Jos jollakin on antaa vinkkiä sellaisesta super-kestävästä sukka-langasta niin otan vastaan. Mies saa aina sukat lörpsähtämään ja reikiintymään ihan super-nopeasti ja ei viittis olla joka kk tekemässä uusia sukkia. Nyt olen tekemässä itselle/lahjaksi jollekkin sukkia viininpunaisesta 7veikasta (?). Simppelillä mallilla talvi 2008 Novita-lehdestä. On kuulemma voittanut jonkun Marttojen sukkakilpailun tai jotain, en muista. Helppoa ohjetta metsästin ja tästä sain vinkin. Itse en olisi osannut alkaa tuota tekemään lehdestä mutta onneksi se mulle sieltä vinkattiin. Se oli nimittäin neulottu lehdessä jollakin pätkä-rääkätyllä langalla ja mminä en niistä tykkää niin olen  sivuuttanut ohjeenkin sitten ihan täysin.  

Maha kasvaa hurjaa vauhtia ja ensi viikolla onkin edessä se sokerirasitus-testi. Ja neuvola-käynti siinä samalla. Täytyy ottaa sukantekele mukaan sinne niin ei käy aika liian pitkäksi.