Eilen kun kävin suihkussa, niin alkoi kummasti kuuma vesi loppua. Syyllinen löytyi pannuhuoneesta, eli öljykattila. Punainen valo paloi häiriön merkkinä. No onneksi entinen talon omistaja on sen verran vlveutunut että osasi meitä neuvoa ja saatiin ongelma ratkaistua ilman kallista korjaajaa. Siellä oli joku paikka karstottunu niin paljon että kattila lakkasi toimimasta. Taas tulee kuumaa vettä.

Ulkona sataa lunta, taasen. Onneksi, ja pysyisikin nyt vähän aikaa edes. Uudesta takista otetut kuvat oli jostain syystä niin karmeita ettei niitä voi tänne laittaa. Voisin koittaa kuvaussessiota uudestaan tänään. Ja valmistuineita käsitöitäkin on. Vaikka käityöbloggailut on vähänlle jääneet, niin olen silti niitä tehnyt. Ei vaan ole saanut aikaiseksi laittaa kuvia tänne. Laiska minä. Ehkä asia muuttuu tässä nyt sairasloman ja äitiysloman myötä, kun on aikaa muuhunkin kun työntekoon.

Hiljakseen tuossa imuoin äsken, vaikka neuvolatäti kyllä kielsi senkin, mutta otin IHAN TOSI TOSI rauhallisesti. En oo ikuna imuroinu varmaan niin hitaasti. Sohvin liikkeet on vähentynyt jonkun verran parin viime päivän aikana, ihan normaalia varmaan, kun alkaa toiselta tila loppumaan...