Nyt on auto laitettu myyntiin kahteen eri netti-myyntipaikkaan ja odotellaan soittoja. Jos saisikin tuon pienen auton myytyä ja löydettäisiin joku kiva farkku tilalle, niin mahtuisi sitten olemaan. Kyllähän tuolla nykyisellä pärjää, mutta elämä helpottuisi huomattavasti kun saisi tilaa enemmän. Sohvi on löytänyt mun kylkiluut, tuntuu että se tunkee varpaitaan kylkiluitten väliin aina illalla. Liikkeet on vähentyneet aika paljon, mutta se johtuu varmaan siitä että alkaa tila loppua. Välillä kyllä tuntuu että vielä volttikin menee kun oikein vauhtia ottaa.

Miehellä on ollut vähän flunssaa, tänään sitten saunassa epähuomiossa juotiin samasta limpparipullosta. No, tulee jos tulee, kai tuo tulisi muutenkin kun samaa taloutta asutaan jos on tullakseen.

Toivottavasti saadaan lupa lähteä ajelemaan jouluksi Paijärvelle. Käyn ilmeisesti vielä lääkärissä/neuvolassa ennen reissua, niin katsotaan tilanne. Lähinnä se on kai se ongelma, jos kohdunsuu on auki tai muuten ärtynyt, niin se ärsyyntyy vissiin aika tavalla siitä lisää jos vauvan pää painaa/hankaa siihen pitkällä automatkalla. Mutta taukojahan voi aina pitää.

Kauheasti on suunnitelmia joululahjoiksi, toteutus vaan puuttuu :) Osa on valmiina, mutta iso osa vielä hommaamatta/tekemättä. Onhan tässä näitä päiviä vielä...