Mutta antaa haista ja pahasti. Täällä on nimittän niin ylpeä immeinen tällä hetkellä. Olen opettanu "Sohvia" nukkumaan pinnikseen tässä muutamana iltana. Ennen mentiin niin että isoon sänkyyn (siis minun ja mieheni) tissille ja siihen kun nukahtaa niin siirto ultravaovarovarovasti pinnikseen. Joskus onnistui, joskus ei. Ja tähän meni aikaa noin 30 minuuttia. Nykyään, tujaus lisämaitoa (siis niin iso annos kun soveliasta on) ja kanto pinnasänkyyn röyhtäyttelyn jälkeen. Viltti peitoksi, hytkyttelyä ja rauhallista jutustelua noin minuutin ajan. Se oli siinä... :)

On se kumma miten sitä tuntee ittensä hyväksi ja parhaaksi ja voittamattomaksi kun saa opetettua pienelle ihmiselle jonkun jutun, minkä kuvitteli olevan ihan mahdotonta.

Kantoreppuakin koitettiin eilen ja se oli kiva kunhan käänsi "niskatuen" pois etdestä että näki ympärille. Tuin toisella kädellä päätä varmuuden vuoksi, tai pidin siis siinä takana valmiina nappaamaan huojuva pää. Onneksi meidän neiti osaa jo kannatella päätään hienosti, niin ei tarvi olla kokoajan käsi siinä ojossa. Kantoreppu on ihan Prismasta ja se on Emma merkiltään. Siihen en nyt löydä mistään asiallista linkkiä, mutta kuvaa voin laittaa sitten kun sellaisen saan ja ennenkaikkea sitten kun saan sen siirrettyä koneelle ym ym. Mun mielestä reppu on hyvä, netistä luin kokemuksia siitä ennen ostoa ja molempiin suuntiin siitä löytyi kommentteja, mutta mun mielestä se on siis oikeinkin käytännöllinen ja hyvä. Helppo käyttää ja pukea, mukava päällä, lapsellakin tuntuisi olevan aika hyvä olla siinä ja ennenkaikkea edullinen. Kun tuntui että kaikki reput maksaa vähintään 50 euroa, niin meinasi jo usko loppua, onneksi löysin tuon. Toki käytettynä olisi saanut vielä edullisemmin huuto.netistä tai jostain kirpparilta, mutta päätin ostaa uuden koska sattui kohdalle edullinen mutta järkevän oloinen vaihtoehto.

Sitten vähän kuvia...

Bertta tykkää kaikesta mikä kuuluu "Sohvi-siskolle"

Tuo tiikeri on Bertan sellainen ykkös-lelu. Sitä on kiva leipoa ja näköjään se käy myös tyynystä. Kehto on isäpuoleni tekemä.

Siinä sitä köllötellään sohvalla ja ilmeisesti on ihan kivaakin...

Nyt tulee näköjään vähän sitä sun tätä mutta laitetaan nyt kun kerrankin on aikaa...

Tällaisen tein anopille lahjaksi kun hän täytti 60v. 

Tuommoinen kevyt kevät-huivi. Pitsineule on otettu muistaakseni jostakin Novita-lehden mallista, olisko jossakin paidassa siinä käytetty. Kukat on tehty omasta päästä. Lankana Novitan Nalle (murrettu oranssi) ja puikkoina 3,5mm bambu-pyöröt, kukissa virkkuukoukku, olisko ollu 3.

No niin, eiköhän tämä ole tarpeeksi sekava jo nyt... mission completed...