Meillä on ollut projekti saada kissat pihalle. Sunnuntaina ne kävi ekaa kertaa ja nyt ne painelee jo ihan itsestään menemään tuolla. Juttelin naapurin rouvankin kanssa, leskirouva... Hän sanoi että täällä on kissoja muillakin ja tuntui ettei hällä ainakaan ollut mitään kissoja vastaan. On kuulemma itselläänkin ollut kissoja. Nyt yritän opettaa kissat siihen että hyppäisivät tuohon ikkunalaudalle kun haluavat sisään. Ei tarvis olla passissa sitten tuossa ovella, että koska neidit tahtois tulla sisään. Ne tuntuu olevan aika kiinnostuneita ullakosta. Menee portaita edestakaisin kokoajan. Jee, toinen kävi ikkunalaudalla...

Ajattelin mennä iltapäivällä, kun saan auton, ostamaan pari omenapuun tainta ja haravan...Lapiokin vois olla aika hyvä ostos jos meinaa istuttaa ne omenapuut... :)

Huomenna on työmatkalle lähtö paluu perjantaina. Hitsi kun ei ollut tuossa Kempeleen käsityökaupassa bambu-puikkoja. Tai oli siellä mutta ei sitä kokoa mitä olisin tarvinut. Täytyy yrittää saada käsityö siihen vaiheeseen että ei tarvi niitä. Tai lähinnä täytyy tehdä niin hitaasti ettei tarvis niitä. Teen nimittäin Mario-myssyä Jatan ohjeen mukaan ja lopussahan niitä sukkiksia tarvii.

Osallistuin muuten langattomaan lokakuuhun. Ensimmäinen tällainen tempaus mihin minä osallistun. Tuli muutossa sen verran löydettyä noita keriä että ei tartte yhtään ostella lisää.