Kauppareissulla löysin tosiaan keskeltä pyörätietä lompakon. Avasin sen ja löysin omistajan kela-kortin. Yritin samana iltana viedä lompakkoa omistajalleen, kun sattui asumaan tässä ihan parin tien päässä. Ei ollut kotona. Tänään sitten laitoin viestin kännykkään että tuntomerkkejä vastaan voi noutaa. Sieltähän se sitten tuli, 14-vuotias teinipoika kaverinsa kanssa hakemaan lompakon ja kiitokseksi tuli muminaa. 

Toivottavasti sitä osaisi itse kasvattaa lapsensa kohteliaiksi...

Seuraavalla kerralla taidan viedä lompakon poliisilaitokselle ja vaatia löytöpalkkiota...onkos se 10% lompsan siällöstä vai miten se menee. Joskus olen tuollaisen tainnut kuulla.

 

Jei hei tänään taas Zumbaamaan. Se on kuulkaas tehokasta touhua! Aion hommata vielä tanssilenkkarit niin pysyy kunnolla mukana menossa. Mulla on vaan sellaiset tanssitossut nyt, mitä olen itämaisessa käyttänyt, niin niillä ei saa lattiaan oikein kunnon otetta. Lauantaisin käyn sitten LatinoBicissä, sekin on tehokasta, mutta ei niin tehokasta kun Zumba. 

Pepin ilme on nykyään valitettavan paljon seuraavanlainen, pientä uhmaa neidillä. Mutta onneksi ei aina, on paljon mukaviakin päiviä!

Ja sitten tämä toinen, tykkää kylpeä kyllä ja on saunassakin käynyt kuivattelemassa jo.