Ensimmäinen

Se Buzzadorin kautta tullut Doven tuote oli aika hyvä. Suihkusaippua, mikä oli voidemainen ja kunnolla vaahtoava. Sitä oli mukava käyttää. Ja siis onhan mulla se vieläkin käytössä, se on meinaan yllättävän riittosa se puteli, ja mulle jäi itselle niitä jaettavia näytteitäkin. Ne on kätevä ottaa reissuun mukaan, sitten kun joskus reissuun lähtee. 

Toinen

Garnierin se uusi Pure-jotakin kuorintavoide. Se mitä nyt mainostetaan että poistaa mustapäät. Tänään laitoin sitä ensimmäistä kertaa suihkussa ja tuntu oikeasti siltä että tuulee ihon läpi kun huuhteli sen. Tämä siis positiivisena puolena mainittakoon. Eli jotakin se sai ainakin ihohuokosissa aikaan. Otin varsin kuvan nokasta, jossa mulla on ihan riittävästi mustapäitä ja voin sitten parin viikon käytön jälkeen todeta että onko se auttanut vai ei.

Kolmas

Tilasin Oriflamelta tuotteita ja eniten odotin sitä suosittua Tender Care-multi-hypervoidetta. Sitä mikä tulee pienessä vaaleanpunaisessa purkissa ja sitä voi laittaa lähes mihin vaan. Itse otin tuotteen tietysti heti käyttöön ja huulirasvana. Voin sanoa, että hyvä tuote! Miellyttävä huulilla, ei mitään ylimääräistä makua, hajua, näköä ja huulet tuntuu pehmeiltä. Ja kaiken lisäksi uudessa kuvastossa oli samainen tuote caramel-maulla varustettuna. NAM! Joutuu ehkä tilaamaan...