Tänne tahtoisi kirjoittaa useammin mutta aina vaan on tärkeämpää tekemistä. 

Nyt on alkanut työttömän arki, mikä ei tarkoita oikeastaan mitään muutosta edelliseen. Niin no se että työtön-työtön-lappuja pitää täyttää. Ja tietysti hakea töitä. Mutta kotona edelleen neidin kanssa ja päivät on aika samanlaisia.

Joulu meillä vietetään tänä vuonna niin että aattona meille tulee kaikki, mikä tarkoittaa appivanhempia ja miehen siskon perhettä. Joulupävänä mennään anoppilaan ja tapanina sitten miehen siskon luo. Meille on tulossa ihka eka kuusi, eli koristeita pitää ostella. Pallot hain Biltemasta, vielä puuttuu loput. Eli tähti, valot ja ne nauhat. Meille tulee kulta-punainen kuusi.

Käsitöitäkin olen tehnyt, en vaan ole niitä tänne kuvannut. Olen tehnyt mm. 2 pipoa, 2 kaulaliinaa, 2 sukkaparit...miksi kaikkea on 2? En tiedä... sattuu vaan olemaan. Syksyllä jo tein pari kranssia ja lyhtyjä olen tehnyt kertyneistä piltti-purkeista.

Jouluvaloja on viritelty pihalle jotta saisi vähän valoa tähän pimeyteen, nyt tuli onneksi vähän lunta niin ei ole niin synkkää.

Peppi osaa jo nousta tukea vasten seisomaan ja kävellä tuen kanssa. Ostettiin taaperokärrykin hälle, mutta se ei ole vielä ainakaan päässyt suosikkilelujen joukkoon. Eniten tuntuu kiinnostavan lelut (mm. kaukosäädin) joista tulee valoa kun nappia painaa. Sellainen laitettiinkin pukin toivomuslistalle.