Nonnis, nyt ollaan taas kotona.

Toista kissaa ei vaan ole löytynyt, harmin paikka. Taitaa olla joutunut jonkun pedon evääksi. Tien varret on katsottu ja huudeltu pitkin kyliä. Ilmoituksia on jätetty jos jollakin olisi havaintoja.

Reissusta tuli ostettua muutama kerä lankaa

Sukkia näistä tuleepi todennäköisesti. Tai vihreästä on jo tulossakin. No puikot on mulle vaan iso ?. Eli vaihtoehtoina oli ostaa perus bambu-puikot tai sitten nuo. Ja bambuissa ei ollut oikeaa kokoa joten menin myyjältä kysymään. Myyjä, niinkuin kaikki Sveitsiläiset, puhuvat vähän englantia joten en tiedä halusiko myyjä vaan eroon kysymyksestä vai onko oikeasti niin kun hän väitti, eli että nämä olisivat vahvemmat kuin tavalliset bambut. Nämä nimittäin maksoivat noin 3x hinnan tavallisiin bambuisiin verrattuna. Paketissa oli 6 puikkoa, mutta materiaalitietoa en löytänyt mistään.

Ostin Ranskan puolelta huivin ja pari kaulakorua itselle. Ja Sveitsin puolelta sellaisen vartalotuoksun joka on sellainen huulirasvamainen koostumukseltaan, eli sitä otetaan pienestä purkista sormella ja laitetaan mihin laitetaan.

Kerran oksensin reissussa, mutta siinä oli kombo asioita, eli ei pelkästään raskauspahoinvointia mutta toki se oli osaltaan ruoan ylösnousua vauhdittamassa.