Viime sunnuntaina meille siunaantui uusi kummilapsi. Inka Taika Aurora. Mieheni siskon lapsukainen. Tuli kyllä nätti nimi.

Huomenna tulee pienimuotoista keittiöremonttia. Keittiöön tulee baaritaso. Turha siitä selittää sen enempää, laitan sitten ennen ja jälkeen kuvat niin aukeaa asia vähän paremmin. Jokatapauksessa säilytystilaa tulee rutkasti lisää ja työskentelytasoa samoten.

Sunnuntaina lähdetään ajelemaan Haminaan, jossa tulee vietettyä seuraavat 2 viikkoa. Kissoille on hoitajat hoidettuna. 2 nuorta tulee niitä moikkaamaan kerran päivässä ja antamaan ruuat. Myös miehen äiti on sanonut käyvänsä täällä silloin ku eivät ole mökillä. Kissoille jää vapaa pääsy ulos, joten tuskin niitä edes kotona hirveästi näkyy. 

Tänään käytiin neuvolassa ja kaikki ol hyvin. Pituutta on neidillä 63,6cm ja painoa 8180g. Edelleen siis paino ylärajoilla, mutta empä ole huolissani. Eiköhän tuo tuosta tasaannu. Ja Pepille kun pukkaa poskihammasta näin ensimmäisenä hampaana, niin huomenna kävästään sitten hammaslääkärissä. Ei oo ihan turha plikka, kun jo 5kk iässä mennään hammasläkäriin :). No toivottavasti poskihampaasta ei ole haittaa ja ei tarvitse alkaa mihinkään toimenpiteisiin sen suhteen. Luulen että lääkärikin koittaa hampaan vaan sormella että sinne ei mitään pihtejä tungeta toisen suuhun.   Huomennapa se selviää. Voihan se olla että jos ne kuvat ottaa, mutta toivottavasti ei tarvi niitäkään.

Sain tässä kivan kesänuhiksenkin. Kurkku on kipeä ja nenu vuotaa. Onneksi on jo poispäin menossa, mutta toivottavasti ei ole tarttunut juniooriin.

Meille piti tulla miehen vaihtarikaveri Englannista käymään, mutta hälle iski kovemman luokan flunssa niin ei päässyt sitten tulemaan. Oli käynyt lääkärissäkin ja saanut matkustuskiellon lääkäriltä H1N1sen varalta. Ihan hyvä siinä mielessä että ei tullut, koska jos se olisikin sitten sitä sikainfluenssaa niin en tahtois sitä tautia tänne. Mutta olisi ollut mukava nähdä Kellyä. Jospa hän pääsisi sitten syksymmällä vaikka. 

Loppuun vielä kuva pennusta, joka jää siskolleni. Tai tämä on Moonan koira oikeastaan (siskon tyttö, meidän kummityttö)

1247059579_img-d41d8cd98f00b204e9800998e