Jos jollakulla on Novitan Mambo-lankaa ja tahtoo siitä kipeästi eroon niin tänne vaan! Nyt kun sitä ei tahdo enö kaupoista löytyä niin minä keksisin sille käyttöä. Minulla on 3 kerää oranssia Mamboa mutta se ei riitä. Ajattelin tehdä nimittäin Mambosta uusimmassa Novitassa olleen ohjeen nro. 1. Vaikuttaa helpolta ja ehkä sellainen minkä minäkin saan valmiiksi... EHKÄ! Siis jos sinulla on oranssia, keltaista tai vihreää Mamboa niin tarjoa kommentteihin.

Ajattelin raakata laukkuja ja kenkiä myyntiin, koska niitä on ihan liikaa. Tai eihän kenkiä voi liikaa olla, mutta sellaisia mitä en käytä.Jahka siis saan aikaiseksi niin huuto.net - here I come.

Jos jollakulla on ehdotus miten saa naapurin kissat karkotettua tontilta/sisältä ilman että omat kissat karkottuu, niin kiitos niistä neuvoista! Alkaa mennä hermo erääseen kolliin kuka käy sisällä syömässä. Meillä on ikkuna auki omille kissoille että voivat kulkea miten tahtoo, mutta siinä vaan on tällainen pieni miinus että myös naapurin kissat kulkee mmiten tahtoo.