3kk lääkärineuvolassa käytiin ja kaikki hyvin. Neiti kasvaa käyrillä ja lääkärilläkään ei ollut mitään sanottavaa. Paitsi siinä kohtaa vähän kun Peppi päätti pissata tohtorin päälle. Mitäs menee taivuttelemaan jalkoja...  Sydämestä ei kuulunut sivuääniä ja ne lonkat toimi hyvin. Seuraavalle päivälle oli aika rokkotetutkimukseen ja siellä tulikin sitten 3 rokotetta. 1 suun kautta ja 2 piikillä. Peppihän on mukana tällaisessa tutkimuksessa, missä testataan uuden tyyppisen rokotteen vaikutuksia. Kaikki on mennyt hyvin. Ja lisäksi sitten Peppi saa rotavirusrokotteen jos halutaan sellainenn antaa ja haluttiinhan me. Mies on pienenä kärsinyt tuon rotaviruksen niin ajateltiin että parempi antaa se niin on ainakin paljon pienempi todennäköisyys saada ko. virus. On aika ikvä tauti jos sattuu kohdalle. Syksyllähän se tulee rokoteohjelmaankin ihan automaattisesti. Painoa neidillä oli 6kg ja pituutta 58cm. 

Pihaa pitäisi alkaa laittamaan, multaa on tulossa parin viikon päästä kun miehellä helpottaa kiireet. Mulla on jo vähän suunnitelmia ja ainakin mitä miehelle niistä olen kertonut niin samoilla linjoilla mennään. Toteutus vaan puuttuu. Nyt on vähän tietysti arpapeliä tuo pihan rakentaminen kun ollaan ensimmäistä kesää tässä, ei tiedä yhtään mitä tuolta maasta nousee ja mistä. Pihalla on vaan yksi kukkapenkki ja sekin me meinattiin repiä pois. Ja harkinnassa on puun poistaminen myös. Omenapuita meinattiin pari laittaa ja todennäköisesti muutamia katajia, kuitenkin havupuita. Tämä asuinalue missä ollaan, on aika havupainotteista, niin ajattelin että sopisi paremmin jos tänne laittaisi sitten havua pihallekin. Ja tietenkin, ei tarvi haravoida niin paljoa!

Kissat on ottaneet jo kaiken irti keväästä. Sisälle on tuotu päästäinen kun lintukin. Ja eilen illalla oli taas päästäinen lenkillä tuossa takapihalla kuulemma. Tiesittekö muuten miksi kissa leikkii saaliillaan ennen kun syö sen? Saaliseläin on aikamoisessa stressissä kun kissa on sen saalistanut, ja sillä leikillä kissa "vetreyttää" saaliin lihakset, jotta sen liha olisi mureampaa/maukkaampaa. Näin minä olen kuullut...