Kävin keskiviikkona tunnilla ja eilen kävin vielä ratsastamassa kaverin hevosella. Oikein kaksinverroin siis tällä viikolla. Kaverin hevonen oli aika korkea, joku hannoveri se oli, säkä 173... suurin hevonen millä olen menny. Mutta tulipa laukattua ekaa kertaa hepalla eilen. Se iso hevonen oli aika letkeä kaveri, niin sillä uskalsi koittaa. Nyt voi sitten rohkeammin mennä tunnillakin. Tunnilla menin ekaa kertaa (tunneilla) suomenhevosella. Se oli semmonen heppa, mikä ei ollu pitkään aikaan ollu tunneilla, sillä oli virtaa sitten aika eri tavalla. Etummainen kun lähti laukkaamaan niin tämä halusi kovasti lähteä perään, en vaan silloin vielä uskaltanu antaa sen mennä kun en ollu ikinä laukannu. Mutta nyt on tilanne ihan toinen.

Niin juu, ja miehen mopo on varastettu. Mun ja miehen mopo oli vierekkäin tossa pihalla, ja miehen mopo kelpasi. Kävin eilen tekemässä rikosilmoituksen. Ottaa mua päähän kyllä ihan kympillä. Tuntuu että mua ottaa enemmän päähän kun miestä. Kuka muuten on tällä hetkellä Afrikassa. Laitteli eilen viestiä että on nähny jo leijonia, seeproja, flamingoja, virtahepoja...KADE! No, mie toivon saavani PALJON kuvia tuliaisiksi.

Tein kissoille äsken lelun. Otin vessapaperirullan ja  taittelin sen päät melkein kiinni. Sisään raksuja ja kissat ihmettelemään. No ne tosiaan ihmetteli että pitääkö tässä nykyään tehdä jotain että saa raksuja vai? Ei kumpikaan oikein tajunnu lähteä kallistelemaan rullaan, mutta toinen yritti tunkea naamaa rullaan. No, annetaampa niiden olla tuossa lattialla niin jos alkaisi kiinnostamaan.